Home > CJG

CJG

17 november 2023

CJG Ede is begin november gestart met een campagne die ouders en verzorgers informeert over hoe CJG Ede hen kan helpen en ondersteunen bij twijfels of vragen over de opvoeding van hun kinderen. Met het motto "CJG Ede denkt met je mee" laten wij ouders weten dat zij altijd contact op kunnen nemen met CJG Ede, ook voor de kleinste vragen.

Bij CJG Ede begrijpen we dat opvoeden niet altijd makkelijk is. Ieder kind en elke situatie is anders. Dit maakt ouderschap heel leuk maar het kan ook zorgen voor vragen en twijfels. Het kan dan best moeilijk zijn om advies te vragen. Met deze campagne willen we laten zien dat het heel normaal is om hulp te vragen als ouders zich bijvoorbeeld zorgen maken over boosheid bij hun kind, als ze het lastig vinden om met hun kind te praten, of als het opvoeden soms even veel van een ouder vraagt. Bij CJG Ede zijn we er om te helpen.

Vaak horen wij dat ouders en verzorgers denken dat je grote problemen moet hebben om het CJG in te schakelen. Dat is jammer want het CJG is juist van de preventie en wil graag een opvoedpartner zijn voor ouders en verzorgers. Sparren, een telefoontje, even meedenken, kortom een plek waar je je gesteund voelt. Daar is deze campagne op gericht en wij vinden het heel fijn als u daarin meehelpt ouders en verzorgers een steuntje in de rug te geven.


Terug naar het nieuwsoverzicht